Hatraco

Sistem aprindere motor industrial hatraco
Sistem pornire motor industrial turbina hatraco
Sistem control motor industrial hatraco altronic
Mixer combustibil motor industrial hatraco
Convertor catalitic hatraco
Sistem aprindere motor industrial hatraco
Sistem pornire motor industrial Hatraco
Sistem control motoare industriale altronic hatraco
Mixer combustibil motoare industriale bi-fuel hatraco
convertor catalitic motoare industriale hatraco

Accesorii motoare industriale

Logo accesorii motoare industriale hatraco

Cu o experienta de peste 30 de ani, Hatraco este solutia perfecta pentru modernizarea oricarui motor. Hatraco a fost intotdeauna partenerul care ne-a asistat nu numai cu cele mai sigure produse dar si cu informatii de incredere.

Solutiile Hatraco beneficiaza si de calitatea superioara a produselor comercializate. In gama lor se enumera producatori cu traditie ca Bosh, Altronic, Auburn, Champion, Beru, dar si produse ce poarta marca Hatraco.


Produse Hatraco

Hatraco a fost intotdeauna o partenerul care si-a propuns sa ajute clientii nu doar cu o gama completa de produse bine-cunoscute si de incredere, ci si cu informatii valoroase privind proiectele acestora.

Motoarele industriale pe gaz sunt intotdeauna echipate cu un sistem de aprindere. Toate componentele necesare pentru sistemele de control al aprinderii sunt disponibile la Hatraco: module electronice de aprindere, bobine de aprindere, senzori si cabluri, da si o gama completa de bujii industriale. Fiecare sistem poate fi personalizat pentru a se potrivi practic oricarui motor pe gaz pentru generarea de energie.

Motoarele industriale sunt intotdeauna echipate cu un sistem de control al combustibilului. Toate componentele necesare pentru controlul combustibilului pot fi furnizate de Hatraco: de la un carburator standard sau mixer de gaze, pana la sisteme avansate pentru motoare diesel. Un amestec de combustibil precis este esential pentru un motor cu performante mai bune.

Hatraco ofera produse pentru controlul diferitelor tipuri de gaze: gaze naturale, gaze reziduale sau alte tipuri de gaze.

La fel ca intr-o masina, motoarele industriale stationare beneficiaza si de un sistem central de control. Hatraco furnizeaza si o gama larga de module si instrumente de comanda pentru functii specifice ale motoarelor.

Prin furnizorul Hatraco, regasiti in gama noastra si produsele Kenco Engineering pentru controlul nivelelor fluidelor dar si pentru masurarea debitului acestora. Produsele Kenco sunt necesare masinilor idustriale care necesita masurarea nivelului uleiului lubrifiant sau controlului lichidului de racire.

In gama de produse Hatraco regasiti si sisteme de pornire pentru motoare industriale. Indiferent de aplicatie, Hatraco poate furniza sisteme electrice de pornire, sisteme pneumatice sau sisteme "air-in-head".

Pentru a respecta normele de poluare, Hatraco pune la dispozitia clientilor o gama completa de produse menite sa reduca noxele emise de motoarele industriale. Astfel regasim prin Hatraco filtre de particule, catalizatori sau tobe de esapament produse de DCL International.

De peste 30 de ani Hatraco este distribuitorul oficial pentru multi producatori de accesorii pentru motoare industriale. In timp, acesta a devenit la randul sau si producator de astfel de accesorii precum sisteme de aprindere, sisteme de control si multe altele.


Formular contact

Suntem aici pentru a raspunde intrebarilor dumneavoastra. Va rugam sa folositi formularul de contact pentru orice solicitare pe care doriti sa o transmiteti echipei noastre.

Vom raspunde in cel mai scurt timp.