Compresoare de cap de sonda

Compresor gaz cap sonda titei GasJack utilaje ircat
Compresor cap sonda titei GasJack echipamente ircat
Compresoare cap sonda GasJack echipamente Ircat
Compresor gas titei GasJack echipamente ircat

COMPRESOARE DE CAP DE SONDA

Logo compresoare de cap de sonda GasJack utilaje ircat

Compresorul GasJack® este un compresor de cap de sonda compact, montat pe skid. Aplicațiile pentru care este conceput sunt marirea productiei si cresterea cantitatii de gaze extrase din sonde de gaz si de titei a caror productie a scazut. De asemenea, are aplicabilitate si in recuperarea de gaze de facla, cat si in scaderea presiunii in separatoarele din parcuri.

Compresorul GasJack® este un gazo-moto-compresor integral derivat dintr-un motor industrial V8 de 7,500 cmc. Patru cilindri antreneaza arborele cotit comun si furnizează 46 CP, in timp ce ceilalti patru cilindri sunt utilizati pentru compresia gazului.

Compresorul functioneaza la o presiune de aspiratie intre -0.84 barg (vid) si 4 barg, iar presiunea de refulare maxima este de 31 barg. Designul unic al GasJack® are un sistem foarte eficient de racire care permite atingerea de rapoarte de comprimare foarte mari 20:1, si de aceea permite un regim de operare foarte larg si flexibil. Debitul maxim vehiculat de un GasJack® este de 20.000 mc/zi, cu toate acestea, capacitatea reala depinde de presiunea de aspiratie si de refulare. Este o practica uzuala montarea mai multor compresoare GasJack® in paralel in cazul in care este necesara vehicularea unui volum mare de gaz.

Comprimarea direct la capul de eruptie reduce presiunea de gaz la capul tubing-ului sub nivele posibile, cu sisteme de comprimare centralizate, care sunt limitate de caderile de presiune dintre capul sondei si statiile centralizate de comprimare. Prin reducerea presiunii la capul de sonda, productia de gaze si titei / condens creste datorita scaderii contrapresiunii de curgere. Ca rezultat al scaderii contrapresiunii, creste viteza de curgere si implicit ajuta sonda sa ridice lichidele, lucru care duce la cresterea suplimentara a productiei.

Compresorul este conectat la sonda si la linia de refulare prin intermediul unor furtunuri flexibile de 2 inch.

Compresorul GasJack® este construit in concordanta cu cerintele UE/CE (ATEX si PED).


  • Debit vehiculat: 20000 mc/zi
  • Motor: 7500 cmc
  • Presiune aspiratie: intre -0.84 si 4 barg
  • Presiune maxima refulare: 31 barg
  • Link producator: vezi

Formular contact

Suntem aici pentru a raspunde intrebarilor dumneavoastra. Va rugam sa folositi formularul de contact pentru orice solicitare pe care doriti sa o transmiteti echipei noastre.

Vom raspunde in cel mai scurt timp.