Concasoare Powerscreen

POWERSCREEN

Lider in productia echipamentelor mobile de concasare si sortare

Powerscreen® si-a contruit renumele de peste 50 de ani cu ajutorul inovarii in industrie dar si prin contributia clientilor si relatiei bazate pe incredere cu acestia. Compania a fost infiintata in 1966 sub numele de Ulster Plant in regiunea Tyrone din Irlanda de Nord, unde cercetarea, dezvoltarea si fabricarea produselor continua si astazi.

Concasoare cu Falci - Concasoare cu Con - Concasoare cu Impact

Tipuri de concasoare Powerscreen

Concasor cu falci Powerscreen Metrotrak
Concasoare cu Falci

Concasoarele cu falci Powerscreen sunt concepute pentru a satisface nevoile primare de concasare ale clientilor cu activitati miniere, cu cariere de agregate sau cu activitati de reciclare din demolari. In mod uzual, concasoarele cu falci Powerscreen sunt utilizate ca echipamente primare de concasare, deoarece pot manipula materie prima de dimensiuni mari si variablie. Falcile Powerscreen sunt proiectate sa fie semnificativ mai fiabile si sa aiba rata scazuta de uzura, maximizand productia.

Concasor cu con Powerscreen Maxtrak 1000
Concasoare cu Con

Concasoarele cu con sunt extrem de eficiente in utilizarea compresiei pentru a zdrobi materialul intr-un produs consistent. Din acest motiv, concasoarele cu con sunt utilizate in etapele de concasare secundara si tertiara in industria agregatelor si reciclarii. Atunci cand sunt utilizate corect, acestea vor avea costuri de operare mai reduse decat un impactor si vor produce mai putine granule fine. Gama utilizează tehnologia avansata de concasare Automax® pentru a furniza volume mari de produs cu forme excelente.

Concasor cu impact Powerscreen Trakpactor 230
Concasoare cu Impact

Concasoarele cu impact (cunoscute si sub denumirea de impactoare) pot fi utilizate in aplicatii primare, secundare sau tertiare. Ele utilizeaza inertia pentru a concasa materia prima, rezultand intr-un raport mare de reducere. Concasoarele cu impact Powerscreen sunt proiectate sa preia material de mari dimensiuni si sa il reduca la dimensiune de produs vandabil. Sunt de asemenea potrivite pentru aplicatii secundare in care materialul este alimentat de un concasor primar si redus la un produs mai fin.

Industrii deservite de concasoarele Powerscreen

Agregate de Cariera

Gama completa de concasoare mobile Powerscreen este proiectata pentru a prelua materii prime si a le reduce la dimensiuni de agregate utilizabile.

Sorturi din Mine

Echipamentele Powerscreen au fost dezvoltate pentru a face fata celor mai dificile minerale si materiale din industria miniera, prosperand in conditii extreme.

Reciclarea Demolarilor

Materiale provenind din recicarea constructiilor si demolarilor pana la soluri, composturi si alte materiale organice, pot fi procesate de gama de concasoarele Powerscreen.

Galerie imagini concasoare Powerscreen

Formular contact

Suntem aici pentru a raspunde intrebarilor dumneavoastra. Va rugam sa folositi formularul de contact pentru orice solicitare pe care doriti sa o transmiteti echipei noastre.

Vom raspunde in cel mai scurt timp.