Accesorii linii aer

Uscatoare aer Ingersoll Rand
Uscator aer Ingersoll Rand Ircat Romania
Statie uscare aer Ingersoll Rand
Filtru aer comprimat compresor ingersoll rand
Uscator de aer ingersoll rand dealer ircat
Accesorii uscare aer Ingersoll Rand
Uscare aer comprimat compresor ingersoll rand
Filtru aer Ingersoll rand

ACCESORII AER

Logo compresoare de aer cu piston ingersoll rand ircat

Calitatea aerului livrat de compresoarele Ingersoll Rand este esentiala pentru anumite domenii. Astfel producatorul ofera accesorii ce pot garanta acest lucru in mod constant.


Categorii compresoare

  • Brosura: descarca
  • Link producator: -

Compresoarele si accesoriile Ingersoll Rand ajuta la succesul afacerii dumneavoastra prin costuri reduse, configuratii disponibile pentru o gama larga de aplicatii si abilitatea de a prospera in conditii dificile.

Mentinerea calitatii aerului este atat de importanta, incat ISO a dezvoltat sase clase de calitate a aerului comprimat conform normelor ISO 8573.1. Ingersoll-Rand este primul producator de echipamente care are certificare Clasa 0 pentru ambele tipuri de compresoare Oil-Free (cu surub si centrifugale).

Uscatoarele de aer Ingersoll Rand pot fi atat prin refrigerare cat si prin absorbtie.

Filtrele sunt realizate special pentru nevoile afacerii dumneavoastra. Folosind tehnologii de top Ingersoll Rand poate oferi filtre de praf, filtre pentru uz general, filtre coalescente si filtre cu carbon activ.


Formular contact

Suntem aici pentru a raspunde intrebarilor dumneavoastra. Va rugam sa folositi formularul de contact pentru orice solicitare pe care doriti sa o transmiteti echipei noastre.

Vom raspunde in cel mai scurt timp.