Compresoare cu piston

Compresor aer cu piston stationar Ingersoll-Rand utilaje ircat
Compresor aer cu piston Ingersoll-Rand utilaje ircat
Compresor aer cu piston Ingersoll Rand echipamente ircat
Compresoare de aer cu piston Ingersoll-Rand utilaj ircat
Compresoare de aer cu piston portabile Ingersoll-Rand
Compresoare de aer cu piston Ingersoll Rand stationar
Compresor aer cu piston presiune Ingersoll Rand
Compresoare de aer cu piston utilaje Ircat
Aer comprimat compresor Ingersoll Rand piston
Compresor aer portabil cu piston Ingersoll

COMPRESOARE AER CU PISTON

Logo compresoare de aer cu piston ingersoll rand ircat

De opt decenii Ingersoll-Rand a mentinut un echilibru delicat intre evolutiile de performanta cunoscute si noile tehnologii in fabricarea de compresoare cu piston de calitate superioara la nivel mondial. Cu un design dovedit si un palmares recunoscut, familia compresoarelor cu piston Ingersoll Rand a castigat recunoasterea la nivel mondial pentru performante de incredere.


Categorii compresoare

Compresoarele cu piston Ingersoll Rand ajuta la succesul afacerii dumneavoastra prin costuri reduse, configuratii disponibile pentru o gama larga de aplicatii si abilitatea de a prospera in conditii dificile.

Compresoarele cu piston portabile livreaza aer comprimat prin echipamente care se integreaza perfect in aplicatii pentru lucrari usoare, ca ateliere mici de lucru sau reparatii si mentenanta si care folosesc grupuri de compresie din aluminiu, acolo unde simplitatea si flexibilitatea sunt principalele cerinte.

Compresoarele cu piston portabile pot fi cu transmisie directa (intre 1.1 kW si 1.5 kW) si cu transmisie prin curea (intre 1.5 kW si 3 kW).

Compresoarele cu piston fixe livreaza aer comprimat prin echipamente care se integreaza perfect in aplicatii pentru lucrari usoare, ca ateliere mici de lucru sau reparatii si mentenanta si care folosesc grupuri de compresie din aluminiu, acolo unde simplitatea si flexibilitatea sunt principalele cerinte.

Compresoarele cu piston fixe beneficiaza de o transmisie prin curea si sunt dedicate activitatilor de tamplarie, vopsitorie, montaje si acoperiri metalice.

Compresorul de inalta presiune T30 Ingersoll Rand este folosit in aplicatii ca statii de colectare, fabrici de bauturi, statii energetice sau la pornirea motoarelor. Acest compresor de aer este montat pe postament si poate asigura consumatorului o presiune de 35 / 70 / 241 / 345 barg.

Compresorul poate fi format din 2, 3 sau 4 trepte, din fonta, si asigura o presiune inalta in siguranta si cu eficienta maxima.


Formular contact

Suntem aici pentru a raspunde intrebarilor dumneavoastra. Va rugam sa folositi formularul de contact pentru orice solicitare pe care doriti sa o transmiteti echipei noastre.

Vom raspunde in cel mai scurt timp.