Echipamente iluminat

Turn iluminat santier Doosan utilaje ircat
Turn iluminat Doosan echipamente ircat
Balon iluminat Doosan utilaj ircat
Turnuri de iluminat Doosan utilaje Ircat
Turn iluminat santier portabil Doosan
Balon iluminat santier Doosan

ECHIPAMENTE ILUMINAT

Logo echipamente iluminat Doosan utilaje Ircat

Construite cu aceleasi proprietati ca toate echipamentele DOOSAN, sistemele de iluminat raspund tuturor nevoilor clientilor, oricat de diversificate ar fi acestea: de la evenimente speciale, constructii de drumuri si poduri, situatii de urgenta si dezastre naturale dar si lucrari extractive.


Modele echipamente

  • Putere: - kW
  • Autonomie: - ore
  • Brosura echipamente: descarca
  • Link producator: -

Datorita usurintei de operare, costurilor de exploatare reduse si intretinerii facile, echipamentele de iluminat DOOSAN ofera performante de exceptie, si mobilitate fara limite.

Turnul de iluminat Doosan Portable Power LSV9-50Hz dispune de un motor Kubota echipat cu un alternator de 6kVA. Aceasta propulsie imbunatateste performanta de iluminare pana la o acoperire de aproximativ 5.000 mp la 20Lux.

Turnul de iluminat Doosan Portable Power LS-50Hz dispune de un motor Kubota adaptat unui alternator de 6kVA. Aceasta propulsie imbunatateste performanta de iluminare pana la o acoperire de aproximativ 5.000 mp la 20Lux.

Balonul de iluminat BL2000 de la Doosan Portable Power se conecteaza la o iesire CE de 230V, de 16 amperi si ofera imediat o lumina fara zgomot, cu mai putine reflectii si umbre. Balonul BL2000 se umfla automat si este foarte usor de utilizat.

Balonul de iluminat BL1200 de la Doosan se conecteaza la o iesire CE de 230 V, de 16 amperi si ofera imediat o lumina HMI de 1200 W fara miscari, cu mai putine reflexii si umbre si un consum scazut pentru o acoperire mai mare a suprafetei.


Formular contact

Suntem aici pentru a raspunde intrebarilor dumneavoastra. Va rugam sa folositi formularul de contact pentru orice solicitare pe care doriti sa o transmiteti echipei noastre.

Vom raspunde in cel mai scurt timp.