Ingersoll Rand Introduce gama de uscatoare Sub-Freezing

| Oct 8, 2019 | #ingersoll-rand #uscatoare-aer
uscator aer comprimat ingersoll rand

Uscatoarele prin refrigerare cu tehnologia Sub-Freezing furnizeaza aer comprimat la standarde ISO Class 3, fapt care pana acum era posibil doar cu tehnologii desicante (uscatoare cu absorbtie)..

Ingersoll Rand, lider global în aer comprimat si sisteme pe gaz, a introdus noua sa invovatie in tehnologiile de uscare. Incorporand cei 146 de ani de expertiza in domeniu, Ingersoll Rand a proiectat un uscator care este unic prin tehnologia utilizata.

Uscator de aer cu refrigerare Ingersoll Rand

Uscatorul Sub-Freezing este primul uscator din lume care asigura un punct de roua de -20 grade Celsius (-4 grade Fahrenheit) cu costuri energetice mai mici cu 70% fata de uscatoarele traditionale cu desicant la care se adauga o amprenta la sol mai mica cu 40%. Noul uscator Ingersoll-Rand este compatibil cu totate compresoarele cu surub, centrifugale dar si cu compresoarele cu piston.

Noul uscator de aer Ingersoll Rand furnizeaza aer comprimat la o calitate ce in trecut se putea atinge doar cu echipamente mult mai costisitoare precum uscatoarele Drum-Dryer sau cele cu desicant. Ingersoll Rand a reusit sa dezvolte o noua tehnologie ce livreaza aer comprimat de inalta calitate, foarte uscat, intr-un pachet performant si economic, fara a irosi energie in procesul de uscare prin folosirea unui procent din aerul comprimat refulat de compresor. In acest mod clientii vor beneficia de intreaga capacitate a compresorului de aer.


Adevarata valoare adusa de noile uscatoare Ingersoll Rand este resimtita de catre clientii care realizeaza produse critice precum cele farmaceutice sau alimentare. Noile uscatoare asigura livrarea constanta de aer comprimat uscat cu investitii minime.

Uscatoarele Sub-Freezing au un cost total de exploatare cu 80% mai mic decat uscatoarele traditionale Drum-Dyer si cele cu desicant. Spre deosebire de acestea, noile echipamente Ingersoll Rand nu necesita inlocuirea desicantului si nici nu necesita filtrarea aerului la iesirea din uscator.

Mai multe informatii puteti afla contactand echipa Ircat-CO sau pe site-ul producatorului aici.