Top 5 accesorii pentru incarcatoare multifunctionale BOBCAT

| Feb 15, 2019 | #accesorii-bobcat
Top 5 accesorii originale pentru incarcatoarele Bobcat

Care sunt cele mai intalnite accesorii pentru incarcatoarele compacte Bobcat?

Chiar daca sunteti deja proprietarul unui incarcator compact Bobcat sau intentionati sa achizitionati unul in curand, este foarte folositor sa cunoasteti care sunt cele mai intalnite accesorii disponibile pentru aceste utilaje.

Incarcatoarele Bobcat sunt utilaje multifunctionale ce pot fi operate in foarte multe aplicatii precum cele din industria constructiilor, peisagistica, agricultura, activitati forestiere sau intretinerea plajelor. Multitudinea de activitati se datoreaza in mare parte gamei de peste 70 de accesorii originale ce pot fi atasate cu usurinta incarcatorului compact Bobcat.

Cupa standard de constructii

Cupa standard disponibila pe toata gama de mini-incarcatoare Bobcat este cel mai intalnit accesoriu disponibil. Aceasta este ideala pentru o multitudine de activitati, de la sapare pana la manipularea materialelor de pe santierul de constructii. In acelasi timp, aceasta cupa ofera o vizibilitate excelenta a lamei taietoare, astfel operatorul lucreaza tot timpul in siguranta. Pentru activitatile dificile clientii pot opta si pentru varianta HD a acestei cupe.

Cupa de constructii pentru incarcator Bobcat

Cupa multifunctionala

Aceasta cupa ofera versatilitate maxima pe santierul de constructii. Cu ajutorul acesteia operatorul poate nivela, incarca, sapa si chiar apuca diferite obiecte. Cele mai intalnite domenii de activitate unde se foloseste aceasta cupa sunt demolarile, constructiile, amenajarile peisagistice si activitatile municipale.

Cupa combinata multifunctionala pentru incarcatoare Bobcat

Ciocanul hidraulic

Ciocanele hidraulice Bobcat ofera o siguranta ridicata cu intretinere redusa, fiind in acelasi timp foarte usor de folosit. Toate ciocanele hidraulice Bobcat sunt construite pe un sasiu cilindric oferind acces facil in orice spatiu restrans. In acelasi timp, toate ciocanele hidraulice beneficiaza de amortizoare superioare si inferioare ce confera un nivel scazut de zgomot, dar si un recul scazut ce nu solicita utilajul.

Ciocan hidraulic pentru incarcatoare compacte Bobcat

Bratul de excavare

Transformati incarcatorul multifunctional Bobcat intr-un excavator puternic, eficient si economic cu bratele de excavare Bobcat. Aceste accesorii sunt ideale pentru amenajarile peisagistice, pentru saparea santurilor de canalizare, apa si electricitate, dar si alte activitati ce necesita excavare la adancimi de pana la 3.5 m. Pe bratele de excavare Bobcat se pot folosi cupe de pana la 80cm latime.

Brat de excavare pentru mini-incarcatoare Bobcat

Perie cu cutie colectoare

Montata pe incarcatorul compact Bobcat, peria cu cutie colectoare este printre cele mai vandute accesorii pentru aceste utilaje. Aceasta perie rotativa curata si depoziteaza materialul indepartat intr-o cupa atasata. Astfel este ideala pentru curatarea parcarilor, trotuarelor, depozitelor sau docurilor. Optional, este disponibila o perie rotativa pentru curatarea bordurilor.

Perie cu cutie colectoare pentru incarcatoare Bobcat


Pentru mai multe informatii echipa Ircat-CO va sta la dispozitie. Nu ezitati sa ne contactati aici.