RADIOCOMANDA pentru incarcatoarele compacte BOBCAT

| Apr 17, 2019 | #accesorii-bobcat #bobcat
radiocomanda incarcatoare compacte bobcat

De acum inainte nu mai sunteti limitati la operarea incarcatoarelor BOBCAT din interiorul cabinei. Puteti conecta utilajul la radiocomanda astfel il veti putea opera de la distanta.

In cadrul expozitiei BAUMA 2019, producatorul BOBCAT a prezentat radiocomanta universala ce poate fi folosita cu orice mini-incarcator compact cu SJC (Selectable Joystic Control). Aceasta solutie portabila poate fi montanta si demontata in doar cateva minute.

Abilitatea de a controla utilajul de la distanta din afara cabinei ofera o experienta complet noua operatorului. Cu o vizibilitate directa asupra sarcinii care trebuie indeplinita, operarea incarcatorului este cat se poate de usoara. De asemenea, radiocomanda ofera si avantajul comunicarii cu colegii despre activitatile ce trebuie indeplinite pe santier in timp real.

Radiocomanda utilaje BobcatTelecomanda incarcatoare Bobcat

Radiocomanda BOBCAT prezinta si avantajul distantarii operatorului de mediile dificile de lucru precum zonele cu praf si zgomot sau santierele ce necesita masuri speciale de siguranta. Astfel activitatile pot fi indeplinite cu precizie mai mare si intr-un timp mai scurt, iar in unele cazuri, se poate chiar reduce efortul necesar finalizarii lucrarilor.

Sistemul de radiocomanda prezinta mai multe facilitati utilizatorului, precum:

  • Acces cu parola
  • Comunicare bi-directionala - pe un ecran LCD de 3.5 inch utilizatorul primeste cele mai importante informatii (nivelul de combustibil, nivelul de ulei, avertizari etc.)
  • Controlul de precizie al vitezei pentru operarea usoara in anumite aplicatii (saparea de santuri, frezare etc)
  • Transmitator echipat cu buton E-Stop (oprire de urgenta) si control al inclinatiei pentru siguranta maxima
  • Kit-ul contine doua baterii (durata de functionare cu o baterie - pana la 20 ore)
  • Operare de la o distanta de pana la 500m

Incarcator Bobcat pe senile cu radiocomanda

Domenii in care se poate folosi radiocomanda BOBCAT

  • Constructii & Demolari
  • Santiere navale
  • Deseuri & Reciclare
  • Alte aplicatii

Radiocomanda incarcatoare compacte Bobcat

Constructii & Demolari

In cazul demoarilor, mediile de lucru sunt in mod normal foarte zgomotoase cu mult praf in aer. Sistemul de radiocomanda va ofera abilitatea de a lucra departe de zonele dificile. Pe santierele de constructii unde sunt necesari mai multi oameni pentru a opera un utilaj (un operator si un angajat care indruma operatorul), acest pachet ofera o solutie de micsorare a costurilor deoarece operatorul vede de la distanta ce trebuie sa faca.

Santiere navale

Distantarea operatorului de vapoarele din santierele navale cu spatiu limitat, substantele chimice periculoase si alti poluanti au beneficii importante pentru sanatatea acestuia. Lucrarea se poate face mai ușor, avand o vizibilitate mai buna asupra spatiilor stramte din containere.

Deseuri & Reciclare

Cu radio-comanda Bobcat, oricine poate manipula materiale periculoase sau toxice de la o dintanta sigura, astfel minimizand riscul de expunere.

Alte aplicatii

Cu sistemul BOBCAT de operare de la distanta, oricine poate opera utilajul de la distanta in medii periculoase (precum in activitatile miniere sau pentru armata) dar se poate utiliza si cand este nevoie de vizibilitate maxima a utilajului si a mediului inconjurator.

Pentru mai multe informatii puteti accesa pagina producatorului AICI.