POWERSCREEN & IRCAT - Un nou parteneriat strategic

| Oct 24, 2022 | #concasare #sortare
Powerscreen utilaje concasare sortare

Powerscreen® - lider mondial in furnizarea echipamentelor mobile de concasare, sortare si transport agregate devine cel mai nou partener IRCAT. Astfel IRCAT devine distribuitor autorizat in Romania si va furniza toate produsele si serviciile specifice producatorului Powerscreen inclusiv piese de schimb si service.

"IRCAT isi desfasoara activitatea de mai bine de 20 de ani si are cunostinte vaste din sectorul concasarii si sortarii. Suntem incantati sa il primim in familia Powerscreen si credem ca sunt partenerii strategici ideali pentru a sustine obiectivele noastre de crestere in Romania", a declarat James Vaughan, Territory Sales Manager din cadrul Powerscreen.

Adrian Dragomir, Directorul General IRCAT continua "de 20 de ani am construit compania in baza unor produse de inalta calitate dar si in baza unor parteneriate puternice. Acum suntem onorati sa reprezentam Powerscreen in Romania. Consideram ca performantele ridicate ale solutiilor oferite dar si cultura corporatista a Powerscreen se aliniaza cu obiectivele noastre si in acelasi timp vor satisface cerintele clientilor nostri”.

Echipamente concasare si sortare Powerscreen

Despre Powerscreen:

Powerscreen® este expert global in furnizarea de utilaje pentru industria de reciclare, extractie, biomasa, constructii si demolari. Compania ofera clientilor solutii accesibile, durabile, folosind modele traditionale, hibride si electrice din gama sa. Powerscreen este cel mai mare brand din segmentul de afaceri de prelucrare a materialelor al Terex Corporation si este renumit la nivel mondial pentru fabricarea si sprijinirea echipamentelor de concasare, sortare si transport. Powerscreen are peste 120 de dealeri cu experienta in intreaga lume si fabrici in Irlanda de Nord, Anglia, India si China, impreuna cu centre regionale de asistenta in Kentucky si Malaezia.

Social Media Powerscreen:

Facebook: www.facebook.com/PowerscreenOfficial 

Instagram : www.instagram.com/powerscreenofficial 

LinkedIn : www.linkedin.com/company/powerscreen/ 

YouTube : www.youtube.com/user/Powerscreen/