Noul excavator de 36 tone Doosan DX350LC-7 D-ECOPOWER

| Nov 12, 2019 | #excavatoare #doosan-equipment
excavator pe senile 36 tone doosan dx350lc 7

Doosan isi consolideaza sloganul "Powered by Innovation" prin lansarea unui nou excavator pe senile de 36 de tone Stage V. Modelul Doosan DX350LC-7 Stage V este primul model din gama care beneficiaza de tehnologia inovatoare D-ECOPOWER, oferind operatorilor o productivitate marita cu un consum redus de combustibil. Mai mult decat atat, noul model Doosan vine cu numeroase imbunatatiri pentru confortul operatorului, timpii de functionare fara interventii service dar si din punct de vedere al randamentului investitiei.

Tehnologia Doosan D-ECOPOWER

Tehnologia D-ECOPOWER se concentreaza pe rolul sistemului hidraulic si demonstreaza eforturile continue pe care producatorul le depune pentru a-si imbunatati toate echipamentele si procesele pe care acestea le indeplinesc. Astfel, excavatorul DX350LC-7 utilizeaza o noua pompa electronica ce reuseste sa creasca productivitatea cu 26% si sa scada consumul de combustibil cu pana la 12% in functie de modul de lucru. Acestea sunt posibile prin reducerea la minim a pierderilor presiunii hidraulice si prin optimizarea puterii motorului.


Excavatoare Doosan DX350LC-7 cu cupe

De asemenea, sistemul D-ECOPOWER foloseste noua senzori pentru a determina cu exactitate presiunea hidraulica necesara indeplinirii unei sarcini specifice, astfel imbunatatind eficienta pompelor, care pana acum forta o cantitate fixa de ulei prin sistemul hidraulic.

Raspunsul pe care operatorul in primeste din cabina prin joystick-uri este si el imbunatatit datorita sistemului D-ECOPOWER. Astfel miscarile repetitive intalnite des in operarea unui excavator sunt acum mult mai fluente.

Noua generatie a motorului Doosan DL08 Stage V

Pentru a respecta reglementarile Stage V, excavatorul DX350LC-7 este propulsat de un motor de ultima generatie Doosan DL08 diesel, ce este capabil sa furnizeze 209 kW la 1800 RPM. Motorul DL08 ofera o noua solutie care scade drastic particulele emise prin sporirea calitatii aerului folosit in combustie dar si prin sistemele DOC/DPF+SCR super eficiente. Datorita noilor tehnologii scade drastic si nevoia intretinerii filtrului de particule diesel (DPF), prima interventie service fiind la 8000 de ore.

Cu introducerea noului excavator Doosan DX350LC-7 a incercat sa asigure ca productivitatea sporita nu afecteaza protectia mediului inconjurator. Fata de modelul anterior, DX350LC-7 ofera un consum de combustibil cu 10% mai mic in modul S si cu 6% mai mic in modul P+.

Comfort si ControlĀ 

Excavatorul pe senile Doosan DX350LC-7 beneficiaza de o cabina spatioasa si ergonomica ce ofera operatorului un mediu imbunatatit de lucru. Doosan ofera foarte multe dotari chiar din configuratia standard a utilajului pentru a asigura controlul si precizia in toate aplicatiile. Printre cele mai importante dotari in standard amintim:

  • Ecran de 8 inch cu control touch, acum cu 30% mai mare, pentru furnizarea informatiilor esentiale despre utilaj
  • Sistem stereo integrat in panoul de instrumente
  • Camere video ce ofera o privire de 360Ā° ce ofera operatorului o privire de deasupra a mediului inconjurator
  • Sistem wireless de monitorizare a flotei DoosanConnect

Camera video 360 grade pentru excavatorul Doosan 36 tone

Printre cele mai importante optiuni pe care clientii le pot monta contra-cost pe excavatorul Doosan DX350LC-7 enumeram:

  • Pornire smart keyless
  • Sistem de detectie a obstacolelor ultrasonic
  • Lumini LED
  • Protectie laterala
  • Compresor de aer

Pentru mai multe informatii despre noul excavator Doosan DX350LC-7 va invitam sa accesati site-ul producatorului sau sa ne contactati direct.