BOBCAT - O mostenire de peste 60 de ani

| Mar 18, 2019 | #mini-incarcatoare #bobcat
logo aniversar utilaje bobcat

Anul 2018 a reprezentat anul in care producatorul BOBCAT a sarbatorit aniversarea de 60 de ani de la lansarea primului incarcator multifunctional de pe piata.

Povestea a inceput in anul 1958, cand Melroe Manufacturing Company a introdus pe piata primul incarcator frontal compact. Acest prototip a condus la lansarea primului incarcator cu virare prin derapare din lume, modelul M-400. In anul 1962 a fost lansat modelul M-440 sub brand-ul Bobcat, ce a revolutionat industria utilajelor compacte.

Urmatorii 60 de ani au fost marcati de multiple imbunatatiri, dar un singur lucru a ramas neschimbat: angajamentul Bobcat pentru calitate, inovatie si fiabilitate. Astfel Bobcat si-a mentinut pozitia de lider mondial pana in prezent. 

Anul 2014 este anul in care Bobcat devine primul producator care depaseste pragul de 1.000.000 de incarcatoare vandute la nivel mondial. Acest eveniment este comemorat prin lansarea modelelor speciale S650 si T650 "One Million".

In anul 2018, gama de utilaje Bobcat este compusa din incarcatoare compacte pe roti si pe senile, excavatoare compacte si incarcatoare telescopice. De asemenea, pentru intreaga gama de utilaje, Bobcat ofera peste 100 de accesorii astfel incat clientii sa poata folosi utilajele in cat mai multe aplicatii posibile. 

Va invitam sa vizionati un scurt film despre evolutia mini-incarcatorului Bobcat, de la originalul M-400 pana la modelele existente si acum in gama.