Noile incarcatoare compacte Bobcat R-Series

| Jan 19, 2021 | #mini-incarcatoare #bobcat
incarcator compact pe roti cu perie bobcat s76

Va invitam sa descoperiti cea mai radicala reproiectare a incarcatoarelor compacte Bobcat din ultimii 60 de ani. Noile modele Bobcat pe roti S66 si S76, dar si pe senile T66 si T76 reprezinta urmatoarea etapa in evolutia  industriei utilajelor compacte.

Caracteristici si optiuni pentru cresterea productivitatii

Pentru a asigura performante optime si confort sporit, stabilitatea ambelor tipuri de incarcatoare compacte a fost imbunatatita printr-un ampatament alungit si printr-o amprenta a senilelor marita, comparativ cu masinile din generatia anterioara. Stabilitatea mai mare combinata cu eficienta sporita a sistemului hidraulic ofera acum forte mari de impingere si de rupere dar si o capacitate de ridicare crescuta, astfel sporind productivitatea chiar si in cele mai dificile santiere.

Ampatamentele si senilele mai lungi asigura, de asemenea, o calatorie mai lina. Noile incarcatoare pe senile compacte Bobcat T66 si T77 pot fi dotate optional cu suspensie, astfel fiind capabile sa abordeze mai usor terenul accidentat, simtindu-se mai putine denivelari in cabina si evitand deversarea materialului din cupa.

Productivitatea poate fi imbunatatita si mai mult prin functia optionala Auto Ride Control disponibila pe toate incarcatoarele din seria R. Aceasta caracteristica reduce si mai mult deversarile de material din cupa, si mareste confortul operatorului oferind o calatorie mai lina.

Incarcator compact pe senile Bobcat T76Incarcator compact pe roti Bobcat S76

Confort sporit si vizibilitate imbunatatita

Toate utilajele Bobcat din Seria R sunt dotate din configuratia standard cu cabina deluxe complet inchisa si cu HVAC, cu afisaj deluxe de 5" si cu sistem de iluminare cu LED. Optional, utilajele din Seria R pot fi dotate cu cabina Clear-Side care faciliteaza vizibilitatea laterala, camera retrovizoare care se poate conecta atat la ecranul tactil standard de 5" cat si la cel optional de 7", dar si cu sistemul de lumini LED Premium. Scaunul standard cu suspensie poate fi inlocuit optional cu un scaun incalzit pentru a spori si mai mult confortul operatorului.

Display cabina

Afisajul standard al utilajelor din Seria R este unul de 5" care este actionat de un joystick si ofera informatii detaliate despre masina. Acesta poate fi utilizat si pentru a afisa imagini de la camera video retrovizoare optionala. Optional, clientii pot opta pentru un afisaj tactil de 7" cu radio integrat, conectivitate Bluetooth si apeluri hands-free. Ecranul de 7" vine si cu preinstalarea camerei video retrovizoare. 

Interior cabina incarcator Bobcat T76

Comenzi avansate acum in dotarea standard

Noile incarcatoare compacte Bobcat Seria R ofera o varietate de imbunatatiri de performanta, confort si vizibilitate, pentru a oferi clientilor o productivitate sporita. Ca urmare, multe optiuni anterioare acum sunt incluse in dotarea standard a incarcatoarelor din Seria R. Printre acestea enumeram:

  • Sistem de control cu Joystickyuri (Selectable Joystick Control - SJC)
  • Cabina Deluxe cu Aer Conditionat
  • Doua viteze
  • Pompa hidraulica cu debit suplimentar si Kit Control Accesorii
  • Sistem de pozitionare a cupei
  • Alarma marsarier

Pentru toata Seria R de mini-incarcatoare Bobcat, producatorul a introdus in standard sistemul de control cu Joystickuri. Sistemul manual de manse si pedale exista in continuare doar ca si optiune fara niciun cost suplimentar pentru Bobcat S66 si Bobcat S76.

Sistemul SJC - Selectable Joystick Control ofera operatorilor control complet al utilajului si al accesoriilor. Acest sistem configureaza automat utilajul in functie de atasamentul folosit si ofera o posibilitate extinsa de configurari precum constrolul vitezei, compensarea directiei sau configurarea sensibilitatii.

Incarcator pe senile Bobcat T66 cu picon

Durabilitate crescuta pentru perioade indelungate de operare

Incarcatoarele compacte Bobcat Seria R sunt acum construite pentru a fi chiar mai durabile ca predecesoarele lor. Noile componente din otel sunt acum cu 20% mai puternice, permitand utilizarea unor profile mai inguste in zone cheie, precum articulatia frontala, astfel imbunatatind vizibilitatea accesoriilor si a zonei de lucru. Inaltimea de ridicare a fost, de asemenea, marita, astfel incat este mai usor sa descarcati materialul in camioane cu bena inalta.

Sistemul de racire a fost si el reproiectat si astfel beneficiaza acum de ventilator reversibil optional pentru a spori si mai mult eficienta racirii in conditii dificile.

Incarcator pe senile Bobcat T76 si T66

Specificatii tehnice incarcatoare compacte Bobcat Seria R

1. Sarcina de operare medie

  • Bobcat S66: 1179 kg
  • Bobcat S76: 1361 kg
  • Bobcat T66: 1110 kg
  • Bobcat T76: 1417 kg

2. Sarcina maxima de operare

  • Bobcat S66: 2359 kg
  • Bobcat S76: 2722 kg
  • Bobcat T66: 3175 kg
  • Bobcat T76: 4050 kg

3. Greutate operationala

  • Bobcat S66: 3271 kg
  • Bobcat S76: 4038 kg
  • Bobcat T66: 4296 kg
  • Bobcat T76: 4898 kg

Pentru mai multe informatii despre gama de incarcatoare compacte Bobcat Seria R va invitam sa ne contactati aici.