KEESTRACK ACUM SI IN ROMANIA!

| Oct 10, 2018 |
concasor agregate keestrack incarcator doosan ircat

 Cu o activitate de peste 15 ani in Romania, compania Ircat a devenit unul dintre cei mai importanti distribuitori de utilaje si echipamente pentru constructii. Bobcat, Doosan, Ingersoll-Rand, Tana si GasJack sunt doar o parte din brandurile comercializate. Recent compania noastra si-a marit portofoliul de produse devenind dealer oficial al echipamentelor mobile de concasare si sortare KEESTRACK.

Concasor si sortator agregate cariera keestrack ircat

Fiind unul dintre producatorii importanti de concasoare mobile (cu falci, cu impact, cu con), de statii mobile de sortare (scalpere si clasificatoare) dar si de benzi transportoare mobile, Keestrack se adreseaza segmentului de productie de agregate de cariera si de balastiera.

Statie mobila de sortare agregate cariera KeestrackBanda mobila de transport agregate cariera Keestrack

Gama de CONCASOARE mobile cu falci, cu con si cu impact ofera performante imbatabile si mobilitate sporita intr-o gama larga de aplicatii. Avantajele principale ale concasoarelor sunt:

  • forma superioara a produsului final
  • cea ma mare rata de reducere a dimensiunilor agregatelor procesate
  • abilitatea de a monitoriza de la distanta procesul de lucru
  • buncarul de lucru potrivit atat pentru excavatoare cat si pentru incarcatoare frontale

 Solutiile Keestrack pentru SORTARE, scalperele (pentru cariere dar si pentru reciclare din demolari), cat si clasificatoarele cu site clasice (pentru obtinerea sorturilor exacte de agregate), ofera solutii de inalta performanta indiferent de sarcina.

Puteti afla mai multe informatii despre gama Keestrack aici.