Solutiile Ingersoll Rand in proiectele de constructii

| Feb 5, 2019 | #compresoare-aer #ingersoll-rand
Sisteme de aer comprimat Ingersoll Rand

Proiectele de constructii sunt complexe si importanta unei implementari corecte este critica, in special atunci cand este necesara instalarea unui sistem de aer comprimat. Pentru aceste proiecte Ingersoll Rand, prin specialistii Ircat-CO, va ofera servicii complete pentru configurarea si instalarea sistemelor de aer comprimat.

In cadrul unui astfel de proiect, unde calitatea produselor si serviciilor este critica, folosirea unui singur furnizor asigura controlul complet asupra tuturor aspectelor, precum:

  • serviciul de proiectare - determinarea cerintelor sistemului si alegerea corecta a echipamentelor
  • serviciul de furnizare a echipamentelor - compresoare de aer, uscatoare, racitoare si rezervoare
  • serviciul de management al proiectului - livrarea, instalarea si punerea in functiune a echipamentelor
  • serviciul de mentenanta si service - intocmirea planului de service si furnizarea pieselor

Beneficiile alegerii unui furnizor ce poate livra servicii complete de instalare si integrare ale unui sistem de aer comprimat:

Proiectarea sistemului de aer comprimat

Proiectarea initiala a sistemului de aer comprimat duce la o productivitate superioara a acestuia. In functie de nevoile specifice ale proiectului dumneavoastra, Ircat-CO va proiecta sistemul de aer comprimat astfel incat corespunda nevoilor actuale dar sa ofere si flexibilitate in cazul unei extinderi.

Furnizarea echipamentelor

Compania Ircat-CO, in conformitate cu proiectul dumneavoastra de constructii, poate furniza toate componentele sistemului de aer comprimat. Astfel sistemul dumneavoastra de aer comprimat va respecta cele mai inalte standarde de calitate.

Management al proiectului

Echipa de specialisti Ingersoll-Rand din cadrul Ircat-CO, va ofera servicii complete, de la proiectare si livrare pana la instalarea si punerea in functiune a proiectului dumneavoastra. Astfel puteti fi in controlul implementarii proiectului.

Mentenanta si service

Pentru a asigura buna functionare a sistemului de aer comprimat, Ircat-CO ofera service si mentenanta pe termen lung. Intocmirea planului de service chiar de la implementarea proiectului este critica pentru a cunoaste de la inceput costul pe termen lung al sistemului de aer comprimat.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta aici.