Avantajul incarcatoarelor Bobcat - Mentenanta de rutina

| Jan 7, 2019 | #bobcat-advantage
service intretinere incarcatoare compacte bobcat

In domeniul utilajelor de constructii, timpul petrecut in service inseamna de multe ori timp pierdut. Cat de repede puteti efectua operatiunile de service ale unui incarcator multifunctional BOBCAT?

Inginerii Bobcat si-au pus aceasta problema si au conceput utilajele pentru a fi cat mai simplu de intretinut. Cel mai mare avantaj Bobcat este arhitectura compartimentului motor. Acest lucru se observa de indata ce se deschide capota motorului.


Echipamentele care sunt usor de intretinut au un impact mai mare asupra productivitatii, astfel pot reduce semnificativ costurile. Cand tehnicienii de service isi fac treaba intr-un timp redus, operatorii utilajelor au mai mult timp la dispozitie sa lucreze.

Bobcat vs. Alte Branduri

Bobcat face intretinerea usoara prin pozitionarea transversala a motorului si prin amplasarea radiatorului de aer deasupra acestuia. Configuratia aceasta ofera mai mult spatiu la dispozitie pentru a avea acces usor la toate componentele ce necesita mentenanta periodica. 

Alti producatori pozitioneaza componentele cheie sub furtune, in spatele radiatorului sau chiar in interiorul cabinei. Mentenanta periodica a acestor componente va mari timpul in care utilajul nu va putea fi folosit, deoarece nu este destul spatiu pentru a ajunge la ele sau trebuie sa demontati si alte componente adiacente pentru un acces facil.

Concluzie

Cand cumparati un utilaj nou este usor sa comparati specificatiile masinilor disponibile pe piata. Dar aceasta comparatie va oferta doar o parte din poveste. Specificatiile nu masoara performantele reale in santierul dumneavoastra, si asta ar trebui sa conteze cel mai mult.