BOBCAT - Aplicatii forestiere

| Oct 11, 2018 | #mini-incarcatoare
incarcator pe senile bobcat cu distrugator vegetatie forestiera

Pentru aplicatiile forestiere, BOBCAT a dezvoltat o serie de imbunatatiri aduse utilajelor si, in acelasi timp, o gama completa de accesorii dedicate acestui domeniu.

Waterloo, Belgia, 2017 - Bobcat lanseaza noile tocatoare / distrugatoare de arbori si vegetatie FRC150 si FRC200, atasamente compatibile cu incarcatoarele pe roti sau pe senile, peste 3.5t (S650/T650 sau mai mari). Proiectate pentru tocare continua, aceste accesorii sunt ideale pentru indepartarea rapida a copacilor, arbustilor si vegetatiei dense. Cu latimi de taiere de 1.5m respectiv 2.0m, sunt capabile sa toace copaci cu diametrul de pana la 120mm in regim continuu, iar in regim ocazional fiind destul de puternice sa distruga si copaci de pana la 300mm diametru.

In mod uzual aceste atasamente se regasesc in agricultura (inclusiv ingrijirea viilor, livezilor si pepinierelor), silvicultura (degajarea drumurilor ferestiere, eliminarea copacilor nedoriti dar si asigurarea barierelor impotriva incendiilor forestiere) si alte activitati ce implica degajarea unei zone semi-impadurite.

Pentru a asigura protectia operatorilor indiferent de conditiile de operare, taietoarele de arbori se livreaza doar cu un pachet de optiuni pentru incarcatoarele BOBCAT ce contine: usa de acces rezistenta la impact, protectie pentru toba de esapament, stopuri si cilindrii hidraulici, si ventilator reversibil pentru degajarea resturilor ce pot intrerupe fluxul de aer pentru racirea motorului. In plus, dotarea utilajului cu acest pachet de siguranta permite folosirea distrugatorului de arbori la inaltimi mari; utilajele Bobcat fiind singurele care pot face acest lucru.

Distrugator de arbori BobcatIncarcator Bobcat cu tocator de arbori

Taietoarele de arbori fac parte dintr-o gama completa de accesorii destinate lucrarilor forestiere. Printre acestea enumaram si:

  • tocatoarele de lemn
  • dispozitivele de defrisat tufisuri
  • distrugatoare de buturugi
  • transplantatoare de copaci

Mini-incarcator pe senile Bobcat cu greifer busteniIncarcator multifunctional Bobcat cu distrugator de buturugiIncarcator Bobcat cu taietor de tufisuriBobcat cu tocator de vegetatie

In acelasi timp, pentru activitatile de sortare si manipulare busteni, mini-incarcatoarele si incarcatoarele telescopice Bobcat se pot echipa si cu greifer. Astfel bustenii se vor putea sorta cu acelasi utilaj disponibil, dar cu un alt accesoriu.

In plus, Bobcat furnizeaza si solutia pentru amenajarea drumurilor forestiere. Acum mini-incarcatoarele Bobcat se pot transforma in mini-buldozere sau mini-gredere prin utilizarea accesoriilor corespunzatoare. Astfel, se pot furniza lame de buldozer cu latimi cuprinse intre 137cm si 244cm, dar si lame de grader dotate cu sistem laser cu latimi intre 213cm si 274cm.

Pentru mai multe informatii va rugam contactati echipa de consultati de vanzari.