Avantajele mini-incarcatoarelor BOBCAT

| Oct 10, 2018 | #mini-incarcatoare
incarcator multifunctional bobcat cu cupa ircat

Sunt mai bine de 60 de ani de cand BOBCAT a inventat mini-incarcatorul cu virare prin derapare. De atunci, producatorul a continuat sa inoveze, venind in prezent cu multe avantaje competitionale.

Astfel gama de mini-incarcatoare multifunctionale BOBCAT prezinte urmatoarele avantaje:

Motorul este pozitionat transversal, ce ofera o echilibrare superioara cu o distribuire mai buna a greutatii pe axe, ce permite o sarcina utila mai mare cu o putere mai mica. In acelasi timp, pozitia transversala ofera acces rapid la toate componentele motorului, reducand timpul de service.

Sistemul de racire al motorului vine cu doua imbunatatiri majore fata de competitori. Prima este ventilatorul cu rotatie variabila ce reduce uzura acestuia, si care este pozitionat deasupra motorului pentru a evita avarierea sa la mersul cu spatele. A doua imbunatatire este reprezentata de admisia aerului prin partea superioara, la mare distanta de sol, si evacuarea acestuia prin partile laterale. Astfel se evita admisia prafului de la nivelul solului, din jurul rotilor, reducandu-se suplimentar uzura.

Totodata, cabina incarcatoarelor multifunctionale BOBCAT este presurizata, astfel pastrand un aer curat in interior indiferent de mendiul de lucru. Constructia acesteia confera vizibilitate maxima operatorului in toate directiile.

Un alt avantaj BOBCAT este reprezentat de transmisia cu lant ce nu necesita intretinere. Acest lucru este posibil deoarece carcasele axelor sunt sudate de sasiu drep urmare nu necesita tensionare periodica pentru a evita ruperea lantului.

In plus fata de competitori, BOBCAT ofera in standard conductele hidraulice montate prin brat (astfel evitandu-se deteriorarea lor) dar si o distanta mare intre roti si sasiu (pentru a evita blocarea obiectelor de pe santier in acel spatiu si deteriorarea anvelopelor).

Puteti descoperi toate avantajelor incarcatoarelor BOBCAT aici.