Accesorii originale pentru deszapezire BOBCAT

| Nov 12, 2018 | #accesorii-bobcat
incarcator bobcat cu freza de zapada ircat

O data cu venirea sezonului rece, apar si problemele in deszapezire. Venim in intampinarea operatorilor de utilaje BOBCAT cu o gama completa de accesorii dedicate degajarii zapezii din spatiile restranse precum parcarile, drumurile private sau trotuarele.

Turbofreza de zapada

Acest accesoriu original BOBCAT, actionat hidraulic, indeparteaza zapada aruncand-o pana la o distanta maxima de 12 m. Directia tunului de zapada este controlata din interiorul cabinei, astfel aruncand zapada degajata direct in camion. Inaltimea de frezare poate fi reglata mecanic pentru a proteja suprafata curatata.

Turbo freza de zapada pentru incarcatoare BOBCAT

Lama de tip "V" pentru zapada

Lama de tip "V" este un accesoriu versatil ce poate fi configurat in 5 moduri diferite in functie de pozitia celor doua parti componente. Aceasta poate fi inclinata stanga / dreapta cu maximum 30 de grade pentru a impinge zapada spre lateral sau pentru a colecta si transporta. Reglajul lamei si modificarea configuratiei acesteia se realizeaza din interiorul mini-incarcatorului BOBCAT, astfel operatorul nu paraseste cabina.

Lama de zapada tip V pentru incarcatoare BOBCATLama tip V pentru zapada accesorii utilaje BOBCAT

Lama de zapada clasica

Acest accesoriu indispensabil activitatilor de deszapezire este cel mai folosit pentru curatarea carosabilului, putand fi orientat stanga / dreapta pana la un unghi de 30 de grade. In cazul lovirii obstacolelor aflate sub zapada, lama este protejata de un mecanism ce o face sa basculeze, evitand astfel distrugerea acesteia.

Lama de zapada pentru utilaje BOBCAT

Dispozitiv de imprastiere sare si nisip

Dupa degajarea zapezii folosind oricare din accesoriile originale BOBCAT, puteti preveni depunerea acesteia folosind materiale precum sarea sau nisipul. Pentru aceasta activitate, BOBCAT a dezvoltat un dispozitiv ce imprastie sare sau nisip, compatibil pe mini-incarcatoare. Cu acest accesoriu, materialele antiderapante sunt imprastiate pe o raza de pana la 8 m.

Cupe de zapada

In orice activitate de deszapezire, cupele clasice sau speciale sunt accesorii indispensabile. Drept urmare, BOBCAT ofera atat cupe de colectare, de incarcare sau multifunctionale ce se pot folosi in orice activitate de deszapezire.

Pentru mai multe informatii despre accesoriile de deszapezire BOBCAT va rugam sa contactati echipa de vanzari Ircat-CO aici.

Imprastietor de nisip si sare pentru utilaje BOBCATCupa colectoare zapada pentru utilaje BOBCATCupa materiale usoare si zapada BOBCATCupa utilaje si accesorii BOBCAT