Noutati

BOBCAT "1 Milion" - Si povestea contiuna!

16 Mar 2015

Anul 2014 este marcat de un eveniment special in istoria marcii BOBCAT. In decursul anului, mini-incarcatorul cu numarul 1.000.000 a iesit de pe linia de fabricatie. Astfel producatorul si-a consolidat pozitia pe piata, fiind singurul care a ajuns la acest numar remarcabil de unitati produse.

La un milion de unitati produse, incarcatoarele Bobcat reprezinta clar o forta de neoprit. Pentru a sarbatori acest eveniment special, producatorul a creat modelul S650 si T650 in Editie Speciala "One-Millionth Bobcat Loader". Acesta este un simbol al tuturor drumurilor construite, tuturor materialelor manipulate in conditii dificile, tuturor spatiilor verzi amenajate, tuturor task-urilor imposibile care nu ar fi putut fi finalizate fara Bobcat. Simbolizeaza, de asemenea, si angajamentul producatorului de a continua sa produca cele mai bune produse de pe piata.

Modelul Aniversar Bobcat profita de cele mai noi tehnologii, avand dotari FULL-OPTION. Printre cele mai importante optiuni enumeram Selectable Joystick Controls (SJC), Deluxe Panel (LCD care afiseaza toate informatiile utile despre operare si service), Power Bob-tach (Cuplare accesorii cu control hidraulic din cabina) si multe altele.

Va invitam sa ne contactati pentru mai multe detalii ale acestui model.

BOBCAT