Echipamente/Utilaje

Oil-free

     Sierra S 37 – 300 – Turație Fixă – 2 Trepte – Oil-free

  • Componentele camerei de compresie sunt tratate special prin metoda Ultracoat impotriva frecării și coroziunii. Ultracoat este un proces robotizat patentat de Ingersoll Rand care constă în aplicarea unui inveliș de mare precizie din PTFE și Bisulfură de molibden pe suprafețele pregătite special cu rășini organice de înaltă temperatură. Acest process crează o aderență mecanică a îmbrăcăminții cu metalul. Adițional, această depunere mecanică mărește eficiența grupului de compresie prin limitarea riguroasă a jocurilor interne.
  • Ingersoll Rand a fost primul producător care a introdus pe piață compresoare cu clasă de calitate a aerului ISO 8573-1:2010 clasa 0 , atât la compresoarele cu șurub căt și la cele centrifugale.
  • Aceste compresoare au fost proiectate pentru aplicații din industra alimentară și a bauturilor, industria farmaceutică, textilă și electronică.
  • Modul de compresie în două trepte plus tehnologia compresoarelor cu șurub Oil-Free sunt inima pachetului Sierra. Aceste caracteristici fac din Sierra cel mai dur competitor din piată dar și un partener de afaceri foarte puternic.
  • Cu Sierra alegerea este a ta. Poți alege răcirea cu aer sau apă, ambele fiind proiectate pentru o performanță optimă
main


Aliasul curent nu are produse atasate.

 

Nume*:  Telefon*: 
Functie:  Fax: 
Companie:  E-mail*: 
Domeniu de interes: 
Mesaj*: 
Verificare (unu plus unu)*: 
  * Campuri obligatorii