Echipamente/Utilaje

Mfl Sbm

     MFL și SBM au împreuna mai mult de 120 ani de experiență în procesarea mineralelor. Echipamentele MFL și SBM pentru procesarea rocilor, cărbunelui, minereurilor și totodată pentru reciclarea materialelor, sunt asociate cu eficiența, robustețea și fiabilitatea specifice celor doua companii. Eficiența utilajelor MFL și SBM este asociată cu costurile foarte mici de întreținere pe de o parte și pe de altă parte cu utilizarea acționării diesel-electrice, care asigură consumuri mici de combustibil.

     Statiile de sortare mobile MFL SBM sunt special proiectate sa asigure o productivitate marita in special pentru aplicatii de cariera, balastiera sau reciclarea materialelor din demolari, unde materialul este foarte dur, abraziv si de mari dimensiuni, acolo unde este necesara deplasarea echipamentului odata cu frontul de lucru.

     Statiile de sortare stationare MFL SBM beneficiaza de un consum redus, fiind conectate la reteaua de energie electrica. Spre deosebire de statiile mobile de sortare, acestea fi configurate in conformitate cu cerintele fiecarui client, pentru sortare uscata sau pentru sortare umeda in cazul spalarii agregatelor.

main
main


Aliasul curent nu are produse atasate.

 

Nume*:  Telefon*: 
Functie:  Fax: 
Companie:  E-mail*: 
Domeniu de interes: 
Mesaj*: 
Verificare (unu plus unu)*: 
  * Campuri obligatorii