Echipamente/Utilaje

Gasjack

     Compresorul Gas Jack® este un compresor de cap de sondă compact, montat pe skid. Aplicațiile pentru care este conceput sunt mărirea producției și creșterea cantității de gaze extrase din sonde de gaz și de țiței a căror producție a scăzut. De asemeni, are aplicabilitate și în recuperarea de gaze de faclă cât și în scăderea presiunii în separatoarele din parcuri.

     Compresorul Gas Jack® este un gazo-moto-compresor integral derivat dintr-un motor industrial V8 de 7,500 cm³. Patru cilindri antrenează arborele cotit comun și furnizează 46 CP, în timp ce ceilalți patru cilindri sunt utilizati pentru compresia gazului.

     Compresorul funcționează la o presiune de aspirație între -0.84 barg (vid) și 4 barg, iar presiunea de refulare maximă este de 31 barg. Designul unic al Gas Jack® are un sistem foarte eficient de răcire care permite atingerea de rapoarte de comprimare foarte mari 20:1, și de aceea permite un regim de operare foarte larg și flexibil. Debitul maxim vehiculat de un Gas Jack® este de 20.000 m3/zi, cu toate acestea, capacitatea reală depinde de presiunea de aspiraţie şi de refulare. Este o practică uzuală montarea mai multor compresoare Gas Jack® în paralel în cazul în care este necesară vehicularea unui volum mare de gaz.

     Comprimarea direct la capul de erupție reduce presiunea de gaz la capul tubing-ului sub nivele posibile, cu sisteme de comprimare centralizate, care sunt limitate de căderile de presiune dintre capul sondei și stațiile centralizate de comprimare. Prin reducerea presiunii la capul de sondă, producția de gaze și țiței / condens crește datorită scăderii contrapresiunii de curgere. Ca rezultat al scăderii contrapresiunii, crește viteza de curgere și implicit ajută sonda să ridice lichidele, lucru care duce la creșterea suplimentară a producției. 

     Compresorul este conectat la sondă și la linia de refulare prin intermediul unor furtunuri flexibile de 2’’.

     Compresorul Gas Jack® este construit în concordanță cu cerințele UE / CE (ATEX și PED).

 

     Compresoarele de cap de sondă Gas Jack®:

  • - mărește producția
  • - debit zilnic vehiculat 20.000 m3
  • - motor V8 de 7.500 cm³, 46 CP
  • - presiune de aspirație între -0.84 barg și 4 barg
  • - presiune maximă de refulare 31 barg
main
main
main
main
main


Aliasul curent nu are produse atasate.

 

Nume*:  Telefon*: 
Functie:  Fax: 
Companie:  E-mail*: 
Domeniu de interes: 
Mesaj*: 
Verificare (unu plus unu)*: 
  * Campuri obligatorii