Echipamente/Utilaje

Echipamente Pneumatice

   Povestea Ingersoll Rand începe în anul 1881, atunci când este patentat de către Simon Ingersoll primul sistem de străpungere a materialelor stâncoase propulsat cu abur.

   1934 este anul in care Ingersoll Rand a inventat masina de insurubat cu impact. În prezent, această firmă cu tradiţie are o cifră de afaceri de peste 13 miliarde USD şi este un furnizor global de produse, servicii şi soluţii integrate pentru ramurile industriale începând cu domeniul transporturilor, unităţi de producţie, construcţii şi agricultură. Astfel, în ultimii 100 de ani Ingersoll Rand a jucat un rol important în dezvoltarea economică globală şi progresul social.

   În prezent, gigantul cu baza in Europa – Irlanda produce şi asamblează o gamă largă de produse în 29 de fabrici din Statele Unite, 31 din Europa, 14 în Asia, 6 în America Latină şi una în Canada. Printre cele 450 de locaţii şi reprezentanţe în peste 42 de ţări ale lumii se numără şi România, datorită societăţii Ircat-Co. Gama de produse pe care Ingersoll Rand le poate furniza clienţilor din întreaga lume este extrem de variată, de la scule pneumatice, echipamente de ridicat ergonomice, pompe cu acţionare pneumatică cu membrană şi piston, şi până la compresoare de aer. Indiferent de aplicaţie, echipamentele companiei înglobează tehnologie patentată de către cercetătorii firmei, aceştia concentrându-se în special pe creşterea fiabilităţii produselor, a productivităţii acestora şi în final a eficienţei lor.

   Deoarece istoria firmei o recomandă, echipamentele ce utilizează forţa de impact sau percuţia precum şi cele pentru finisarea suprafeţelor sunt în topul preferinţelor utilizatorilor de pe întreg mapamondul, fiabilitatea fiind în acest caz cerinţa numărul unu a acestora. Ingersoll Rand ofera soluţii pentru orice industrie: aeronautică, assembling, construcţii, service-uri auto şi service-uri mobile, mentenanţă pentru industrie, petrochimie, generare de putere, şantiere navale şi nu numai.

main