Echipamente/Utilaje

Concasoare Mobile

   Concasoarele mobile sunt folosite pentru a recicla materialele rezultate în urma demolarii construcțiilor sau pentru a concasa diferitele tipuri de roci de carieră.

   Aceste echipamente mobile pot fi mutate relativ ușor de la un punct de lucru la altul cu ajutorul mijloacelor de transport specializate și totodată se pot deplasa pe șenile în interiorul șantierului sau carierei.

 

   Avantajele utilizării concasoarelor mobile produse de MFL-Austria sunt :

  • Consum redus de combustibil, ca urmare a acționării Diesel – Electric. În general, consumul de combustibil la concasoarele cu acționare Diesel – Electric este cu 20% mai mic decat la cele Diesel-Hidraulic.
  • Costuri minime de întreținere, ca urmare a acționării Diesel - Electric care presupune existența unui număr redus de piese de uzură. Toate elementele aflate în mișcare sunt acționate de motoare electrice, fără pompe hidraulice și fără motoare hidraulice, extrem de costisitoare în exploatare. Nu necesită schimburi de ulei hidraulic, asa cum solicita concasoarele cu acționare Diesel-Hidraulică.

   

   Performanțe și fiabilitate excelente ale unităților de concasare.

 

   Concasoarele cu fălci sunt destinate concasării primare a celor mai dure roci. Calitatea înaltă a consumabilelor fabricate chiar de către MFL face ca durabilitatea acestor echipamente să fie maximă.

 

   Concasoarele cu impact fabricate de către MFL sunt ușor de întreținut și de operat. Ajustarea servo hidraulică a deschiderii concasorului face ca reglarea în funcție de condițiile de lucru să se producă repede și ușor.

 

   Concasoarele cu con marca MFL sunt soluția perfectă pentru concasarea secundară și terțiară a celor mai dure roci. În funcție de cerințe, aceste concasoare solide și ușor de întreținut pot fi echipate cu diferite dotări opționale.

 

main
main
main


Aliasul curent nu are produse atasate.

 

Nume*:  Telefon*: 
Functie:  Fax: 
Companie:  E-mail*: 
Domeniu de interes: 
Mesaj*: 
Verificare (unu plus unu)*: 
  * Campuri obligatorii