Echipamente/Utilaje

Uscătoare De Aer

     Menținerea calității aerului este atât de importantă, încat ISO a dezvoltat șase clase de calitate a aerului comprimat conform normelor ISO 8573.1. Ingersoll-Rand este singurul producător de echipamente care are certificare Clasa 0 pentru ambele tipuri de compresoare Oil-Free ( cu șurub și centrifugale ).

     Uscătoare cu refrigerare :

 • D 25 IT – D 170 IT ( temperatură ridicată ): Echipat cu un aftercooler capabil să gestioneze temperaturi de până la 930 C, filtru de particule de 1 micron, schimbător de căldură compact și eficient, separator de condens incorporat, valvă electronică de purjare și mod de funcționare pt. recuperare energie.
 • D 54 IN-HP – D 660 IN-HP ( presiune ridicată ): Răcire cu aer, schimbător de căldură din aluminiu, cădere mică de presiune, condensator de înaltă eficiență, ventilator cu turație variabilă, purjă electronică drenare condens, panou electric de comandă și control care afișează ultimele 10 alarme.
 • D 12 IN – D 480 IN: Uscătoarele de aer prin refrigerare Ingersoll Rand se caracterizează printr-un consum redus de energie și fiabilitate ridicată.
 • D 600 IN – D 13500 IN
 • D-X-IN-W/A
 • D 42 – 5400 ec ( Premium Efficiency ): Uscătorul de înaltă eficiență tip "D-ec" de la Ingersoll Rand este un uscător ciclic prin refrigerare, conceput special să economisească maximum de energie, asigurând totodată furnizarea constantă a unui aer comprimat de înaltă calitate. Schimbătorul de căldură combinat, de înaltă eficiență, patentat de Ingersoll Rand, asigură permanent economie de energie, în timp ce compresorul frigorific de înaltă eficiență se opreste automat la încărcări parțiale, economisind energie.

   

     Uscătoare prin absorbție : 

 • D 5 IM – D 299 IM ( modular ): Pe lângă faptul ca sunt eficiente, aceste uscătoare modulare simple și ușor de întreținut sunt, de asemenea, o investiție excelentă pe termen lung. Construcția din aluminiu extrudat și vopsirea Alucrom și Epoxi împiedică coroziunea. Comenzile electronice probate, sigure, cu indicatoare pe panoul de control pentru întreținere preventivă, ajută la asigurarea unei functionări de lungă durată.
 • D 160 IL – D 3300 IL ( regenerare la rece ): Noile uscătoare oferă controlul de ultimă generație Energy Management System – EMS, care mărește eficiența energetică menținând totodată un punct de rouă constant. Datorita monitorizării permanente cu un senzor de punct de rouă, EMS reduce la minim aerul comprimat utilizat în regenerare. Menține performanțele uscătorului la valori optime, monitorizează constant funcțiile și generează alarme de protecție și întreținere, reducând la minim opririle accidentale.
 • D 500 IB – D 14900 IB ( regenerare la cald ): Suflantă echipată cu soft starter pentru limitarea curentului de pornire și mărirea duratei de viață a motorului. Uscătoarele sunt proiectate pentru o cădere de presiune minimă prin selectarea corectă a valvelor, dimensiunile turnurilor și a filtrelor.
main
main
main
main
main

Pentru a naviga in tabelul de mai jos, folositi sagetile alaturate.

 • Caracteristici generale D9000IN-W
  Presiune max (barg) 14
  Putere consumata (kw) 17
  Tranzit (mc/min) 131,60

 

Nume*:  Telefon*: 
Functie:  Fax: 
Companie:  E-mail*: 
Domeniu de interes: 
Mesaj*: 
Verificare (unu plus unu)*: 
  * Campuri obligatorii