Echipamente/Utilaje

Între 160-350 Kw

     Controlul compresorului

  • Controlul On-Off Line – atunci când este selectat acest mod de operare, compresorul functionează în sarcină până la atingerea presiunii maxime setate. În acest moment compresorul va funcționa în gol un timp prestabilit și se va opri în stand-by dacă nu este necesară funcționarea din nou în sarcina. Compresorul va reporni automat când presiunea din rețea va atinge presiunea minima setată.
  • Controlul ACS ( Auto Control Selection ) – acesta este cel mai avansat mod de operare folosit în aerul comprimat. Acesta asigură modularea debitului. Atunci când este selectat acest mod de operare, compresorul va lucra în modul On-Off Line între 0 si 60% din capacitate și în modul modulare debit între 60% și 100%.

 

     SSR M 200 – 350 2S Turatie Fixa – Doua Trepte 

  • Grupul de compresie eficient – dacă doriți eficiență maximă de la un compresor, o gasiți la grupul de compresie în două trepte de la Ingersoll Rand. Acesta are o eficiență mai mare cu 15% decât un grup de compresie într-o singură treaptă.
  • Reducerea încărcării rulmenților – presiunea diferențială mică din fiecare treaptă reduce încărcarea rulmenților și mărește durata de viață a grupului de compresie.
  • Răcire intermediară – pentru a putea crește eficiența, amestecul aer-ulei comprimat de prima treaptă este răcit în pasajul intermediar.
main
main


Aliasul curent nu are produse atasate.

 

Nume*:  Telefon*: 
Functie:  Fax: 
Companie:  E-mail*: 
Domeniu de interes: 
Mesaj*: 
Verificare (unu plus unu)*: 
  * Campuri obligatorii