Echipamente/Utilaje

Între 37-160 Kw

     R 37 – 75 I & R 90 – 160 I Turatie Fixa

     Compresoarele de aer din seria R, de la Ingersoll Rand ofera tehnologii și design dovedite în timp, având caracteristici noi și avansate pentru a asigura fiabilitate, eficiență și productivitate maximă.

  • Protecție Progressive Adaptive Control ( PAC ) – Monitorizarea continuă a parametrilor de operare și ajustarea lor pentru evitarea opririlor accidentale.
  • Tehnologia V-Shield – Etanșări Elastrometrice care permit demontarea repetată. Furtune rezistente cu inveliș de otel și conducte de inox. Eliminarea scurgerilor de ulei și a colmatării aerului comprimat.
  • Controller seria Xe – Controller intuitiv, cu display color de înaltă rezoluție și conectivitate web.
  • Sistem de racire secvențial – Îmbunătățirea semnificativă a eficienței, servisabilității și reducerea nivelului de zgomot.
  • Motor robust, de înaltă eficiență IP55

     

     Marine Air Compresor 90-160 kW

     Ingersoll Rand 90-160KW, compresorul de aer marin, este proiectat pentru mediul dificil, specific industriei navale. Acesta este disponibil cu un sistem de răcire cu apă de mare și poate funcționa eficient la temperaturi ambientale ridicate. Amprenta mica, instalare și întreținere usoară,  precum și robustețea acestui pachet, fac din compresorul Marine o alegere ideală pentru afacerea dumneavoastră.

  • Dimensiunile compresorului Marine au fost reduse cu 28%, pentru ca dumneavoastră să beneficiați de o amprentă mai mică, iar instalarea se face mai ușor și mai rapid.
  • Două variante de presiune specifice - 6 și 8 bari - au fost proiectate pentru a asigura debite mai mari. Combinat cu o eficiență sporită a motorului, acest compresor atinge o viteză de curgere crescută cu 15%.
  • V-Shield Tehnology îmbunătățește fiabilitatea acestui compressor prin etanșări elastometrice care permit demontarea repetată. Având mai puține puncte de conexiune, potențialele căi de scurgere au fost reduse cu 15%. Compresoarele Ingersoll Rand 90-160KW Marine sunt proiectate să funcționeze în condiții ambientale mari, cu până la 50 ° C.
main
main
main


Aliasul curent nu are produse atasate.

 

Nume*:  Telefon*: 
Functie:  Fax: 
Companie:  E-mail*: 
Domeniu de interes: 
Mesaj*: 
Verificare (unu plus unu)*: 
  * Campuri obligatorii