BOBCAT Incarcatoare multifunctionale - Excavatoare compacte - Incarcatoare telescopice - Incarcatoare frontale articulate
 
Despre noi
Compania IRCAT-CO a fost înființată in anul 2003, specializându-se chiar de la început pe comercializarea mărcilor BOBCAT și INGERSOLL-RAND. Tradiția celor doi producători ne-a inspirat sa devenim mai buni profesioniși, astfel am ajuns ca în anul 2014 să devenim unici reprezentanți în Romania pentru mai mulți producători, printre care și DOOSAN, TANA, KEESTRACK, DRESSER-RAND și GUASCOR și mulți alții.

La noi veți găsi echipamentul potrivit pentru afacerea dumneavoastră. Nu ezitați să ne contactați pentru orice posibilitate de colaborare.

Recomandări

Finantare Promotionala
mai mult...
Bobcat E17, E19 si E20
mai mult...
Excavatorul Doosan DX225LC-3
mai mult...
Mini incarcator BOBCAT Editie Aniversara
mai mult...
Incarcator telescopic BOBCAT
mai mult...
Turn de Iluminat DOOSAN
mai mult...
Noutati

Echipamentele KEESTRACK acum si in ROMANIA!

29 Ian 2018

Din 2018 Ircat CO a devenit reprezentant unic in Romania si al producatorului de echipamente mobile Keestrack. Compania belgiana este recunoscuta la nivel mondial pentru echipamentele sale exrem de eficiente in activitatile din cariere si balastiere,... (mai mult)

ACUM Finantare Promotionala!

17 Mar 2015

Finantare in conditii SPECIALE !
Prin partenerii nostri financiari si cu sprijinul producatorilor BOBCAT / DOOSAN acum putem oferi clientilor nostri doua solutii de finantare in conditii absolut speciale astfel :

1. CREDIT pentru co-fin... (mai mult)

BOBCAT "1 Milion" - Si povestea contiuna!

16 Mar 2015

Anul 2014 este marcat de un eveniment special in istoria marcii BOBCAT. In decursul anului, mini-incarcatorul cu numarul 1.000.000 a iesit de pe linia de fabricatie. Astfel producatorul si-a consolidat pozitia pe piata, fiind singurul care a ajuns la... (mai mult)

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter

* campuri obligatorii